180 kom til bydelsmøde
DSC_0364.jpg
Der blev fortalt mange anekdoter og selv tilhørerne bidrog med historier. Foto: Flemming Brrun.
Masser af anekdoter om Stengårdskvarteret

Til de tidligere bydelsmøder, som Gladsaxe Lokalhistoriske Forening har arrangeret i samarbejde med sognekirkerne har der været mange deltagere. Men disse møder blev helt klart overgået af mødet i Stengårds Kirke, hvor tæt ved 180 personer var mødt frem for at høre om Bagsværd/Stengården området i 1950erne og frem.

De tre fortællere, Leon Mogensen, Hans-Henrik Landsvig og Kim Wessel-Tolvig fortalte på deres måde om de oplevelser de havde som barn i området, suppleret op med de mange butikker som var dengang og nu er forsvundet. Men også personer fra salen var på talerstolen for at fortælle og supplere med anekdoter. Der var bred enighed om at meget af det nu forsvundne burde have været bevaret.

Næste arrangement er på Hovedbiblioteket den 22. februar, hvor Lars Mørch vil fortælle om Novo Nordisk.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top