310 kom til generalforsamling
Jazzklubben-17-06-16.jpg
Et usædvanligt syn i det danske foreningsliv: Folk står i kø for at komme ind til en generalforsamling. Foto: Kaj Bonne.
Gladsaxe Jazzklub har rundet de 500 medlemmer

Af praktiske årsager måtte Gladsaxe Jazzklub forlade de vante lokaler på Telefonfabrikken, da der i fredags blev holdt generalforsamling. Festsalen på Grønnemose Skole blev taget i brug.
For på Telefonfabrikken kan der kun være 220 i lokalerne. Og nu kom der altså 310 ud af de 505 medlemmer, som klubben er nået op på i løbet af de ni år, den har eksisteret.
Formand Ole Kjær kunne i sin beretning fortælle om hele 40 arrangementer i løbet af året om besøg af hele 225 musikere og om et forbilledligt samarbejde med diverse offentlige instanser, der får maskineriet til at køre nærmest lydefrit.
Økonomisk går det også godt i Gladsaxe Jazzklub, der ikke er sat i verden for at skabe sig en formue, men for at få skabe arrangementer uden at gå i minus.
Regnskabet skal bare balancere, og det gør.
Kassereren Jan Engblom måtte lige gennem 1.900 bilag i årets løb, så det kræver lidt mere end et par timer i ny og næ.
Der var et enkelt nyvalg til bestyrelen. Det er Henning Tranberg, der skal være en del af ledelsen.
Af og til må Gladsaxe Jazzklub hænge den røde lygte ud ved koncerter, så håbet er at Spillestedet på Telefonfabrikken står klar i 2017 til også at rumme jazzkoncerter – for behovet er der.
Aftenen sluttede med dans til musik leveret af Hans Knudsen og den fremragende sangerinde Kira Martini.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top