78-årig kvinde overfaldet
To gerningskvinder efterlyses i Søborg

Onsdag 10. februar kl. 11.25 indgik en anmeldelse om et røveri mod en 78-årig kvinde i hendes bolig på Hagavej. En gerningskvinde skaffede sig adgang til boligen ved at udgive sig for at være fra hjemmeplejen. Beboeren opdagede senere, at der også var en anden gerningskvinde. Gerningskvinderne stjal smykker fra hende med brug af vold. De beskrives som:

A. Kvinde, udenlandsk af udseende, ca. 20 år, 170-175 cm., almindelig til kraftig kropsbygning, mørkt skulderlangt hår med krøllede spidser, brune øjne. Hun var iført en mørk figursyet frakke i knælang model, mørk hoftelang vest, mørke leggins.

B. Kvinde, udenlandsk af udseende, ca. 20 år, , 160-170 cm. høj, almindelig kropsbygning, mørkt skulderlangt hår. Hun var iført en mørk figursyet frakke i knælang model.

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen. Henvendelse i dagtimer på hverdage til politikommissær Michael Liebst Sørensen på telefon 72 58 73 55, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top