Åreladning i Bagsværd
12 spillere væk fra 1. holdstruppen

Træner Flemming Bockelund har fået ikke så lidt af en udfordring op til sæsonen i bagsvælrd Boldklub. Halvdelen af spillerne er væk.
-Det har haft mange årsager, tre spillere er stoppet med fodbold, to skal inden for militæret, to er langtidsskader, en har valgt en anden klub, to spillere er flyttet og har fået for lang til træning og to er bortrejst. Det gør ondt i en lille klub. Vi har derfor været meget i tvivl om, hvordan vi skulle gribe situationen an, siger Flemming Bockelund.
-Vi har på denne baggrund besluttet at rykke hele den talentfulde U19-årgang op i 1 holdstruppen – de spillede i efteråret i mesterrækken. Vi er klar over, at det vil blive svært for de unge spillere, men håber på, at vi kan overleve i serie 2.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top