AB får fint besøg – og tæv
AB-Håndbold-01-11-14.jpg
Der var mange tilskuere, da de to hold mødtes for to år siden med den forventede storsejr til Nykøbing som resultatet. Foto: Kaj Bonne.
Tophold modstander i pokalkamp

De vil sælge sig så dyrt som muligt. Men de ved det godt: De får tæv.
ABs håndboldpiger optræder jo til hverdag i 2. division, hvor de efterhånden ser ud til at have sikret sig endnu en sæson. Men modstanden bliver en helt anden, når Nykøbing F. fra den bedste række kommer på besøg for at spille pokalkamp torsdag 3. marts klokken 19.30
-Vi var villige til at flytte kampe for at være sikre på, at Nykøbing ville komme med sine absolut bedste spillere, og det har holdets træner Niels Agesen garanteret os, fortæller formand Søren Pedersen.
-Så det betyder, at vi kan præsentere landsholdsspillere som Kristian ”Mulle” Kristiansen og Mette Gravholt (der dog netop er sat af), brasilianeren Elaine Gomes og målvogteren Mette Sahlholdt.
For to år siden stødte de to hold også sammen, og det endte med den forventede storsejr til gæsterne. Men sjovt var det at prøve kræfter på det niveau.
Når den nye sæson går i gang bliver det med en anden træner ved roret hos ABs damer.
-I al venskabelighed er vi blevet enige med Thomas Gundersen om at stoppe samarbejdet efter fire år, når sæsonen er slut. Thomas har fået nyt trænerjob i Hvidovre, så nu skal vi selv finde en anden træner, siger Søren Pedersen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top