Alle med behov kan modtage info på papir
Ditte Nielsen skrev i sidste uge, at hun pga. helbredsmæssige udfordringer ikke var i stand til at læse beskeder på Infoba, det digitale intranet for forældre til børn i Gladsaxe Kommunes Børnehuse.

Hun havde så fået det indtryk fra børnehuset, hvor hun havde sit barn, at det ikke var muligt at modtage informationerne på papir. I følge Den Fællesoffentlige Digitaliseringsstrategi har alle, der af den ene eller anden årsag ikke kan modtage information digitalt, ret til at modtage information i papirform. Det gælder selvfølgelig også dig, og vi beklager meget, hvis du har fået et andet indtryk. Derfor vil jeg opfordre dig til at kontakte børnehuset igen om bede om at få al information på papir fremover. Samtidig vil jeg skrive rundt til børnehusene om, at de skal være opmærksomme på denne mulighed.
Ditte Iversen
Souschef Dagtilbud
og Sundhed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top