Buddinge Skole inviterer forældrene indenfor
I marts har Buddinge Skole inviteret forældre og bedsteforældre på 1. årgang til at skabe en sjov og anderledes dag for 1. klasserne sammen med skolens faste personale.

I Gladsaxe Bladet i sidste uge gør en forælder opmærksom på, at invitationen kan opfattes som at vi vil bruge forældre i stedet for vikarer. Det beklager vi, da det ikke er eller har været vores hensigt. På Buddinge Skole er vi optaget af at skabe et godt samarbejde med forældrene. Vi afholder flere årlige forældremøder, hvor vi inviterer til et tæt samarbejde med skolen om børnenes læringsfællesskab. Også i skolebestyrelsen er vi optaget af at inddrage forældrene som ressource i skolens hverdag. Bestyrelsen har bl.a. revideret skolens principper for skole-hjem samarbejdet og afholdt møde for alle kontaktforældre. Lærere og pædagoger på 1. årgang skal på uddannelse den omtalte dag, og det er derfor pædagoger fra 0. klasse, der underviser børnene. De kender årgangen godt, bl.a. fra understøttende undervisning, og kan derfor sagtens klare eleverne uden hjælp ude fra. Men da det nu alligevel bliver en anderledes dag, har vi valgt at benytte anledningen til at invitere forældre og bedsteforældre til også at komme denne dag, fordi vi synes det er en god lejlighed til at opleve en dag i skolen, lære klassen bedre at kende, og bidrage til læringsmiljøet. Invitationen skal derfor ses i lyset af, at vi er glade for, at så mange er meget engagerede og aktive i forældresamarbejdet på skolen.

Trine Bjerg
Skoleleder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top