annonce
De svømmede ”guddommeligt”
svømmeguder.jpg
Der var masser af plads til hygge og smil, selv om der også blev ydet det maksimale i bassinnet. Foto: Michael Jensen
Holdmesterskaber krydret med kostumer

I weekenden var GSCs årgangshold til de uofficielle danske holdmesterskaber i Vesterbro Svømmehal. GSC stillede med 28 svømmere i alderen 11 til 15 år.

Til holdmesterskabet skulle der over de to dage svømmes 40 løb. Disse var opdelt i 32 individuelle løb og 8 holdkapper med hver 4 svømmere. Hver svømmer måtte svømme 4 individuelle løb og 3 holdkapper. Alle de individuelle løb skulle fordels på de tre årgange svømmer, der var med. Trænerne havde derfor en stor opgave med at fordele løbene blandt svømmerne, så de kunne svømme flest point hjem til klubben.

Traditionerne tro var svømmerne klædt ud, når de ikke svømmede. GSC stillet med et hold fyldt med flotte græske guder. Stemningen var høj gennem hele stævnet. Der blev heppe, trommet og truttet under løbene. Holdmesterskaberne er præget af fest og farver og masser af stemning. En lang pause mellem formiddag og eftermiddags afsnit, gav svømmerne masser af tid til hygge sig med hinanden, få slappede af og ladet op til de næste løb.

GSC endte på en flot 7 plads.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top