Det sjove hundeliv
Bonnie-Dyrecenter-08-16.jpg
Dennis Hofmann med et abegodt tilbud til vufferne. Foto: Kaj Bonne.
Bonnie Dyrecenter nu også i Bagsværd

Lige når man træder ind i Bonnie Dyrecenter på Bagsværd Hovedgade 81 kan man godt få fornemmelsen af at være gået forkert. Helt forkert. For væggen er proppet med legetøj. Men den er god nok. Det skal være sjovt at leve et hundeliv. Og så skal der legetøj til.
I fjor overtog Dennis Hofmann Bonnie Dyrecenter på Søborg Hovedgade 144 efter mange år i forretningen, og nu har han åbnet forretning nummer to i Bagsværd.
-Det er en branche med en overkapacitet og priskrige, men jeg tror virkelig på det her. Jeg har set en masse mennesker, der er ude for at lufte deres hunde, og selv om vi ikke er med i en stor verdensomspændende kæde, så kan vi levere til konkurrencedygtige priser, siger Dennis Hofmann.
Han passer selv forretningen i Bagsværd, mens der er personale på i forretningen på Søborg Hovedgade, hvor man også kan købe levende dyr.
-Det er der ikke plads til her i Bagsværd, så jeg koncentrere mig om foder og udstyr – og altså også en masse legetøj. Og der er selvfølgelig også til katte, slår Dennis fast.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top