Det var sliddet værd
Boksning-12-06-16.jpg
Gladsaxe Bokseklub havde succes med sit 100 års jubilæumsstævne

Det koster blod, sved og hundredvis af timer at arrangere et boksestævne, når der skal være bare en smule format over tingene.
I Gladsaxe Bokseklub ydede man den indsats for at markere de første 100 år via stævnet lørdag aften i Gladsaxe Sportshal. Og indsatsen blev belønnet. Der var ca. 800 tilskuere, og økonomisk hænger det hele sammen.
Der var røg og damp, knaldgod lyd på det store anlæg, hotte nummerpiger, tempo over afviklingen og ganske glimrende kampe fra både helt nye i ringene og mere etablerede navne.
Gladsaxe Bokseklub havde besøg af boksevenner fra Londonområdet, og de gav ikke uventet alt, hvad de magtede. Lige som et par svenske deltagere også kæmpede fint.
Det fik Gladsaxes unge Mikkel Blaagaard at mærke i sin dyst mod Jamie Biggelstone, der bare gik fremad og fremad i bedste britiske stil. Men den slags koster mange kræfter, så Mikkel Blaagaard kunne kom ind med kontraboksning og vinde knebent.
Sarah Mafoud mødte Valerian Spicer, der har gode chancer for at repræsentere Dominica ved OL i Rio de Janeiro. Sarah Mafoud tog virkelig kampen op, men også hun måtte indkassere et knebent nederlag.
Mikkel Gregersen sluttede stævnet af mod Myles Cousins.
-Vi mener Mikkel blev bortdømt, fordi han efter vores mening var den initiativrige, men under alle omstændigheder var det en forrygende kamp, siger eksformand og nuværende træner Jean Clausen, der var en tur i ringen. Det var for at hylde et medlem, der havde gjort sig fortjent til at blive æresmedlem. Den hæder blev tildelt skuespilleren Thomas Bo Larsen, der bruger mange timer i klubben og gør meget for at få tingene til at fungere – ikke mindst på den pr-mæssige front.
Tidligere på dagen havde borgmester Karin Søjberg Holst være til klubbens reception, hvor hun roste klubbens indsats og sluttede af med at overrække 10.000 kr. som kommunens gave.
Boksning 08 06-16
Mikkel Blaagaard i orange trøje lod sig ikke
kyse af modstanderens offensive stil og boksede fornuftigt en sejr hjem.
Foto: Kaj Bonne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top