Det var som juleaften
HGI-pigefodbold-09-06-16.jpg
Superstolte fodboldpiger i de nye hættetrøjer, mens sponsor Hans Sørensen holder den orange målmandstrøje og Allan Petersen viser spilletrøjen frem. Laura og Sofie hjælper til med træningen. Foto: Kaj Bonne.
20 fodboldpiger i Høje Gladsaxe fik flot fodboldtøj

20 otteårige piger i Høje Gladsaxe Idrætsforening (HGI) er lige gået i gang med at spille fodbold. Det kan være svært at styre den drilske bold. Men øvelser gør mester som millioner af spillere på verdensplan har fundet ud af.
Men en ting er sikker: Pigerne går i hvert fald ikke ned på udstyret.
De havde fået besked på, at de skulle møde talstærkt op til træningen i torsdags i sportshallen på Grønnemose Skole. For de skulle nemlig have sponsortøj. Hættetrøje og en spilledragt. Sådan. Og pigerne havde været spændte som op til juleaften kunne forældre fortælle.
Den glade giver var Hans Sørensen, der har Bal Byg i Ballerup.
Han er gammel HGIer, og han sagde til klubbens gamle formand Allan Petersen, at hvis Allan trænede et hold, så ville han gerne være sponsor. Og nu har Allan Petersen holdet sammen med to 14-årige piger.
-Man får mange gode venner på et hold og man får mange oplevelser. Det ved jeg fra min egen tid, fortalte Hans Sørensen, der fik klapsalver fra de superstolte piger. Og de mange forældre, der var mødt op i dagens anledning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top