annonce
Digitalt i børnehave og skole
Jeg finder det mærkværdigt, at man når man har piskesmæld og hjernerystelse kan fritages for Digital Post fordi at man ikke kan tåle det

Kære kommune.

Jeg finder det mærkværdigt, at man når man har piskesmæld og hjernerystelse kan fritages for Digital Post fordi at man ikke kan tåle det…at det så ikke også gælder for den samme digitale Post som børnehaven hælder over på os i disse tider…..

Infoba er for en med  piskesmæld forfærdelig for at sige det mildt….

Farverne, layout osv osv…..

Jeg kan intet gøre på den side andet end at få det virkelig dårligt og få kvalme og ikke kunne fokusere.

Det giver jo ikke mening, at man dropper alt papir, når ikke alle kan være med til digitaliseringen…

Også kan man så samtidig stå over for pædagogerne, som bare synes det hele er noget pjat, for man kan jo bare…

Nej man kan ikke bare, jeg er ikke fritaget for digitalt post for sjov…

Kunne der ikke findes en løsning kære kommune, for jeg ved jeg ikke er den eneste, da jeg har snakket med flere forældre om det……..

 

1 kommentar om “Digitalt i børnehave og skole”

  1. Ditte Iversen, souchef Dagtilbud og SUndhed siger:

    Kære Ditte Nielsen. I følge Den Fællesoffentlige Digitaliseringsstrategi har alle, der af den ene eller anden årsag ikke kan modtage information digitalt, ret til at modtage information i papirform. Det gælder selvfølgelig også dig, og vi beklager meget, hvis du har fået et andet indtryk. Derfor vil jeg opfordre dig til at kontakte børnehuset igen om bede om at få al information på papir fremover. Samtidig vil jeg skrive rundt til børnehusene om, at de skal være opmærksomme på denne mulighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top