En festlig tidslomme
Viseforeningen-04-07-16.jpg
Kjeld Gertsen (kåret som aftenens bedst udklædte) og Karen Mikkelsen fik stor applaus for et sjovt nummer. Foto: Kaj Bonne
Gladsaxe Viseforening holder traditionerne i hævd

Tiden går lidt i stå. På den gode måde.

Gladsaxe Viseforening holder viseaften i lokalerne på Telefonvej og pludselig er man tilbage til dengang, da navne som Lulu Ziegler, Manja Mourier, Hans Kurt, Ellen Gottschalck, Kjeld Ingrisch, Sigfred Pedersen, Aage Stentfot, Osvald Helmuth etc. var stjernerne i dansk underholdning. Det var med viser og sange med en historie og ofte med en sød eller sjov pointe. Det er ikke bare hjerte-smerte

I torsdags markerede man også fastelavn, så en del af aftenens optrædende havde klædt sig ud. Det blev det ikke mindre festligt af.

Man kom godt rundt i det musikalske landskab i løbet af aftenen. Der var nyfortolkninger af kendte sange, der var omskrivninger, der var nye tekster til den gamle melodier, så f.eks. også Pia Raug blev involveret.

Forskellige pianister sørger for, at det hele bliver endnu mere underholdende, men der er også plads til guitar og såmænd også en sang a cappella. Og så kan alle synge med på Pigen og Søndenvinden, når teksten vises på storskærm.

Der kan være op til 90 fremmødte til en viseaften, og alle er velkomne til at bidrage.

25. februar gælder det “Nye viser” og så glæder man sig til at få besøg af “Bare damer” 10. marts, når der er gammel vin på nye flasker – sådan rent sangligt.

Der er 11 viseaftener i løbet af sæsonen fra september til april, og der spilles og synges musik med en spændvidde på op mod 200 år.

Se mange flere fotos på: gladsaxebladet.fotokajbonne.dk

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top