- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

Få ny venner i bowlinghallen

Der er hverken tale om singlefest eller speeddating, når Gladsaxe Bowlinghal fredag aften inviterer til ”Single Bowling”. I stedet sættes fokus på at spille bowling og hygge over et godt måltid mad, som vejen til at møde nogle nye mennesker.
Ideen til arrangementet kommer fra én af de ansatte i bowlingkælderen, der havde lyst til at lave et arrangement for en gruppe borgere, der ikke normalt er at finde i bowlingkælderen.
– Single Bowling er for alle, der har lyst til at møde nye mennesker og som har lyst til en hyggelig aften med bowling og lækker mad. Nogle synes, det kan være lidt svært at skulle sætte sig og tale med en masse fremmede mennesker, men her er der mulighed for at spille bowling. Det er måske lidt nemmere for nogen, siger teknisk servicemedarbejder Paulo Alexandre Lopes da Conceicao.
Gladsaxe Bowlinghal har tidligere haft succes med at lave arrangementer om fredagen. Teenbowling som er for unge mellem 12-18 år er blevet en stor succes, og nu håber personalet at Single Bowling bliver lige så stor en succes.
I første omgang er der planlagt to fredage med Single bowling. Læs mere på hjemmesiden www.gladsaxe.dk/singlebowling