Farligt med lukkede hold
Nye medlemmer kan få svært ved at komme ind i selskabet i AB

I gamle dage rykkede man fra 3. til 2. holdet, hvis man havde gjort det godt i en kamp eller til træning. Sådan var det i fodboldklubber. Men den holdning er droppet i mange klubber. Nu spiller man på lukkede hold, hvor der ofte er 16-17 mand i en trup.
Og det advarede ABs fodboldformand Thomas Gram om i sin beretning ved generalforsamlingen
-Jeg drømmer om, at jeg gerne så mange af vores lukkede hold og grupper, være knapt så lukkede, så vores kontor har nemmere ved at finde et nyt hold til et potentielt nyt medlem. Vi skal passe på, at vi ikke lukker os om os selv!
Jeg har sagt det før – og gentager gerne mig selv, sagde Thomas Gram
-. AB’s mange lukkede hold er gode til mange ting og er et kæmpe aktiv for AB, men selvsamme grupper kan ende med, at blive ABs død, rent seniorfodboldmæssigt. Vi skal som klub være klar til at lave nye samarbejder med eksterne partnere vi ikke har arbejdet med før men vi skal omvendt også være klar over, at vi som klub er utrolig godt stillet hvad angår ældre medlemmer. En medlemsgruppe som mange andre klubber higer efter og som mange af DBU’s nye tilbud er rettet mod.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top