Fortrøstningsfuld Frandsen
AB-Per-Frandsen-03-09-16.jpg
Per Frandsen ( i midten) samlede spillertruppen umiddelbart efter sejren over FC Fredericia - og han kunne give spillerne ros for en flot indsats mod et stærkt hold fra den næstbedste række. Foto: Kaj Bonne.
AB Gladsaxe cheftræner var fornøjet med det, han så i fredags

Der er nu mindre end tre uger til forårspremieren på danmarksturneringen i fodbold. Så for AB Gladsaxes cheftræner Per Frandsen er det ved at være tid til de sidste justeringer. Og efter hvad man så i fredagens træningskamp på ABs kunstgræsbane i Bagsværd, er det kun småjusteringer cheftræner Frandsen og assisterende træner Michael Shelley Nielsen skal ty til.
FC Fredericia fra landets næstbedste række var på besøg, og de måtte returnere til Østjylland med et nederlag på 2-0. Jyderne var udsat for veloplagt og koncentreret AB-mandskab, der leverede kvikt kombinationsspil og intensitet i nærkampene. Målene blev sat ind af Linus Olsson i slutningen af 1. halvleg og Tobias Thomsen seks minutter før slutsignalet på et straffespark, som blev begået mod ham selv.
– Indtil videre har vi haft mest fokus på det fysiske, men nu er der ikke så lang tid til den første kamp i oprykningsspillet, så nu skal vi have styr på standardsituationerne og nogle andre små detaljer. Vi glæder os til at komme i kamp, siger Per Frandsen.

Styr på det mentale
– Generelt er jeg særdeles tilfreds med, hvad jeg har set i træningskampene. Vi har rykket os meget siden nytår, og vi er meget bevidste om, hvad vi vil. Vi skal i hvert fald prøve at få bugt med den ”sygdom”, som vi så i træningskampen mod Roskilde, hvor vi var væk i 15 minutter, og så scorede de tre mål. Når vi kommer bagud, så skal vi bare klø på og komme videre. Vi så det også i efterårssæsonen mod B1908. Det er en mental udfordring, som vi bør kunne få styr på, mener Per Frandsen.
AB Gladsaxe mangler kun to træningskampe. Begge spilles på udebane mod OBs Superligareserver på lørdag og ugen efter 12. marts ude mod oprykningskonkurrenterne fra Hvidovre. ABs premiere i 2. divisions oprykningsspil foregår palmesøndag 20. marts kl. 15 mod Aarhus Fremad på Gladsaxe Stadion.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top