Fuldkommen formålsløst
Hærværk-HG-01-08-16.jpg
Hærværk for formue i centret i Høje Gladsaxe

En bil bakkede med fuld kraft ind i to store vinduespartier i centret Høje Gladsaxe natten til torsdag. Der skete meget store skader omkring indgangspartiet ind til selve centret og ind til en tom butik lige ved siden af.
Allerede fra morgenstunden var hastigt tilkaldte håndværkere i gang med at få gjort skaden god igen. Der skulle tages hensyn til løsthængende ledninger, til forvredne metalpartier og enorme mængder glasskår. Hvad formået med hærværket er, fortoner sig i det meget dybe mørke. Normalt laver man jo den slags ting som et rambuktyveri, så man stjæler ting i forretninger, men her var det bare hærværk med omkostninger, der ikke bare er til at kimse af.
Hærværk HG 02 08-16
Foto: Kaj Bonne.

Hærværk HG 03 08-16
Foto: Kaj Bonne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top