Gladsaxe af i går uge 7
Værebro-22.jpg
Værebro Skole(r) havde fire afdelinger. Billedet her er fra Troldeskolen. Der var også en afdeling tre, som siden blev revet ned, og hvor der nu er bygget ny SFO. Afdeling tre bestod af barakker, som var midlertidige og bygget efter samme koncept som Søndergård Skole. Så var der Kommodeskolen. Det var den første del af […]

Værebro Skole(r) havde fire afdelinger. Billedet her er fra Troldeskolen. Der var også en afdeling tre, som siden blev revet ned, og hvor der nu er bygget ny SFO. Afdeling tre bestod af barakker, som var midlertidige og bygget efter samme koncept som Søndergård Skole. Så var der Kommodeskolen. Det var den første del af skolen, der blev bygget. Og så var der “Den Nye Afdeling”, som i dag hedder Regnbuen. Værebro Skole eller skoler hedder i dag Skovbrynet Skole. Billedet her er ét af flere fra Værebro Park, som Leif Lundahl venligst har doneret til Gladsaxe Byarkiv. Billederne har været brugt i diverse publikationer og Værebro Park Posten. Desværre er der ikke antydning af fotografnavn på billederne, og en stor del er tydeligvis taget af en professionel fotograf. Hvis en kender fotografen/fotograferne eller fotografen/fotograferne selv læser med, vil du/I så ikke nok henvende dig til arkivet, så vi kan høre, om vi må vise de mange dejlige og sjove billeder frem i Gladsaxebilleder?

Billederne på denne plads er lånt af Gladsaxe Byarkiv, Lokalhistorisk afdeling, Søborg Hovedgade 220, 2. sal. Tlf. 39 57 61 01. Der er adgang til arkivet tirsdag 10-15 samt torsdag 11-17. Se flere billeder på gladsaxe.dk/gladsaxebilleder

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top