Gladsaxe-Hero for ineffektive
HERO-01-09-16.jpg
Izmir kom på mål i 2. halvleg og blev passeret efter få sekunder, da Gladsaxe-Heros forsvar ikke lige var kommet på plads. Foto: Kaj Bonne.
KFUM vandt træningskamp med 4-0

Det gik ganske pænt med at producere chancer, da Gladsaxe-Hero mødte KFUM fra københavnsserien i en træningskamp lørdag middag. Til, gengæld gik det slet ikke med at omsætte chancerne i mål, så KFUM kunne tage hjem til KFUM-Parken med en sejr på 4-0. For her var effektiviteten langt bedre.
Gladsaxe-Heros træner Carsten Rust havde mange unge spillere med, så de kunne vise sig frem. Kulturen er blevet, at man satser på egen avl for at skabe en bedre holdånd. Den slags koster ofte, men det kan vise sig at være en fordel på længere sigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top