- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

Gladsaxe-Hero under pres

I efteråret kæmpede Gladsaxe-Hero ene og alene om at undgå nedrykning fra serie 1. Oprykningen var suspenderet. Der blev kun spillet en halvsæson for at finde nogle nedrykkere.
Nu er turneringen igen ændret på et repræsentantskabsmøde, og det betyder, at der nærmest er tale om 11 pokalkampe i foråret. Nu gælder det både oprykning og nedrykning.
-Vi får første turneringsprogrammet i marts. Mærkeligt, siger Gladsaxe-Heros træner Carsten Rust.
-Vi har fået en håndfuld nye spillere til truppen – bl.a. Martin Nygaard fra GVI og nogle unge spillere af egen avl. Lige nu har jeg 26 spillere i truppen, der skal skæres ned til 21-22 mand.
-Vi arbejder stenhårdt med den defensive organisation. I efteråret var vi gode nok i angrebet, men der røg for mange nemme mål ind hos os. Magter vi den opgave, kan vi komme med helt frem, siger Carsten Rust.

Træningskulturen er forbedret enormt
-Da jeg begyndte i klubben, var der syv-otte mand til træning om mandagen. Nu er der nærmest fuldt hus tre gange om ugen. Spillerne er tjekket af en fitness-instruktør, så de ved, hvad der skal arbejdes med rent fysisk.
Gladsaxe-Hero har foreløbig spillet tre træningskampe. 2-1 ude mod Vallensbæk blev fulgt op af 0-6 mod Roskilde KFUM, der spiller på et helt andet niveau og i lørdags blev det 2-2 ude mod FB fra Frederiksberg.
Thomas Strømberg genoptræner stadig, men han ventes klar til turneringsstarten.