annonce
Gladsaxes erhvervspolitik: Kortsigtet erhvervspolitik
På Gladsaxe rådhus er man i gang med at udarbejde en kortsigtet og hovedløs erhvervspolitik.

En politik, hvor man fuldstændig overser hensynet til miljøet. Det fremgår klart af reportagen i sidste uges udgave af Gladsaxe Bladet, at hensynet til miljøet og kommunens tilbageværende grønne områder overhovedet ikke indgår i planerne om en fremtidig erhvervspolitik.
Vi skal bare have mere af samme skuffe: Flere fabrikker, flere arbejdspladser, flere boliger og flere borgere – og dermed også det, som uundgåeligt følger med: Flere biler, mere trafik, mere forurening, mere trafikstøj, flere parkeringspladser, færre grønne områder, færre fredelige steder. Altså mindre miljø og mere møg. Øv.
Liberal Alliance i Gladsaxe siger nej til denne form for kortsigtet erhvervspolitik.
Der skal tænkes langsigtet, altså mange årtier frem i tiden – og hensynet til miljøet skal naturligvis indgå. Vi skal ikke lave Gladsaxe kommune om til en gang grå asfalt. Alle fornuftige kræfter i de politiske partier må kunne arbejde sammen om en erhvervspolitik, der hverken er enøjet og kortsigtet, men som tager hensyn til alle forhold – også til miljøet.
Frank Dahlgaard,
fmd. for LA i Gladsaxe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top