Indbrudstyv slog til i Søborg
Fredag 12. februar kl. 08 var der indbrud i en lejlighed på Marienborg Park, hvor en gerningsmand opbrød en havedør og bl.a. stjal kontanter.

Fredag 12. februar kl. 08 var der indbrud i en lejlighed på Marienborg Park, hvor en gerningsmand opbrød en havedør og bl.a. stjal kontanter. En borger observerede dette, og beskriver gerningsmanden som:

  1. Mand, lys i huden, 20-25 år, 185 cm høj, slank. Han var iført mørkt sportstøj og hue.

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen. Henvendelse i dagtimer på hverdage til Claus Stamp på telefon 72 58 74 13, Lokalpolitiet, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Tricktyv på spil på Søborg Hovedgade

Lørdag 13. februar kl.  17.57 blev en 79-årig mand udsat for et tricktyveri foran hans bolig på Søborg Hovedgade, efter at have handlet i et supermarked. Gerningsmanden spurgte på engelsk, om forurettede ikke ville skrive adressen, de befandt sig på, ned på et stykke papir. Efter forløbet opdagede forurettede at hans dankort var stjålet, og gerningsmanden beskrives som:

  1. Mand, 40-45 år, 175-180 cm, almindelig kropsbygning, hvid hudfarve. Han var iført en sort frakke og medbragte en sort mappe.

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen. Henvendelse i dagtimer på hverdage til Claus Stamp på telefon 72 58 74 13, Lokalpolitiet, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Vær skeptisk Trick- og gadetyve er snu og finder på mange påskud for at stjæle på gaden eller i hjemmet. Københavns Vestegns Politi opfordrer borgerne til at følge nogle enkle råd for at beskytte sig mod de langfingrede:

  • Vær skeptisk, når ukendte personer henvender sig – hjemme og på gaden.
  • Åben kun døren for folk, du kender. Brug dørspion eller spørg til ærinde uden at åbne. Lav faste aftaler med hjemmehjælpere, håndværkere mv. – spørg gerne efter legitimation. Skilt ikke med, du bor alene – skriv kun forbogstav og efternavn på dørskiltet.
  • Hold afstand til ukendte personer på gaden, ved indkøb mv. og hold pungen tæt til kroppen. Skjul altid din pinkode og opbevar den aldrig med dit kort.
  • Gå ikke rundt med store værdier – og lad dem ikke ligge fremme hjemme.

Ring hurtigt til politiet, hvis du oplever noget mistænkeligt: 43 86 14 48 eller 114. Ring Alarm 1-1-2 hvis det sker akut.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top