annonce
Lyserød Lørdag bliver større
IF Bytoften tager bestik af, at interessen for at deltage i Lyserød Lørdag er eksploderet

Lyserød Lørdag var første lørdag i oktober en kanonsucces for arrangørklubben IF Bytoften, der havde 24 deltagende hold med på banen bag Gladsaxe Skole i Egegårdkvarteret. I Lyserød Lørdag indsamler idrætsforeningen hvert år et større beløb til forskningen indenfor brystkræft.
– Selv om der er nogle begrænsninger på vores baneanlæg, så har vi besluttet, at vi bliver, hvor vi er. Vi arrangerer endnu en gang Lyserød Lørdag i oktober på vores bane, siger Thomas Dreyer, formand for IF Bytoften.
– Vi er parat til at tage endnu flere hold i år. Det er sådan set kun et spørgsmål om, hvor tidligt vi skal starte, griner formanden.
I det hele taget har IF Bytoften haft en kolossal succes på damesiden i fodbold. Klubben er driftig, når det gælder kvindeprojektet Fodbold Fitness, og klubben har til den kommende sæson både et dameseniorhold, old girls og U11-piger.
I Fodbold Fitness er det lykkedes for IF Bytoften at få mødrene til børnene til at spille. Fodbold Fitness er uforpligtende fodbold, hvor der ikke skal spilles turneringsfodbold i en stram kalender. Til gengæld arrangerer klubben nogle Fodbold Fitness-stævner, som er knap så tidskrævende som en kalenderturnering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top