Lyspris til Gladsaxe – igen
Vinderne_lyspris.jpg
De glade vindere fra Villum Window Collection i Gladsaxe. Foto: Privat.
Villum Window Collection Museet på Maskinvej har vundet den Den Danske Lyspris

For andet år i træk gik Den Danske Lyspris til Gladsaxe. Villum Window Collection har netop vundet prisen for 2015 og fulgte dermed smukt op på sejren, som gik til Novo Nordisk for det nye domicil i Bagsværd.
Den Danske Lyspris blev indstiftet af Dansk Center for Lys i 2008. Man belønner projekter, hvor der skabes et godt lys for mennesker. Og det har Museet på Maskinvej 4 i Gladsaxe.
– Det er juryens enstemmige opfattelse, at projektet er en meget værdig vinder af Den Danske Lyspris 2015. Lyset er der ikke for lysets egen skyld, men for fortællingens og formidlingens skyld. Lyset understøtter fortællingen om vinduet som lyskilde og er en fremragende bærer af interaktionen mellem gæsterne og det udstillede, lyder juryens begrundelse.
jll

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top