annonce
Manglende kvalitet i folkeskolen
Der er lige kommet en ny kvalitetsrapport for folkeskolen i Gladsaxe og det er trist læsning.

I følge rapporten er Gladsaxe indbegrebet af middelmådighed. Vi ligger i midten på alle parametre. Og desværre er mine røde kolleger i byrådet tilsyneladende godt tilfreds hermed. Det socialdemokratiske styre er godt tilfreds med de middelmådige resultater som folkeskolen i kommunen præsterer og mangler således helt ambitioner og visioner for folkeskolen. I Liberal Alliance vil vi derimod stræbe efter en fremragende folkeskole. Vi vil gerne gøre op med de lange dage i skolereformen og give mere frihed til den enkelte skole. Vi vil have gladere elever og lærere og derigennem opnå bedre resultater. Det fortjener borgerne i Gladsaxe, som betaler mere per elev end gennemsnittet for kun at opnå middelmådige resultater.
I Gladsaxe formår folkeskolerne ikke at løfte de svage elever og det mener jeg, at vi kunne gøre bedre – meget bedre. Folkeskolen i Gladsaxe kan i dag kun sikre de elever som allerede har et godt socialøkonomisk udgangspunkt. I Liberal Alliance mener vi, at folkeskolen også skal sikre de svage elever og tage ansvar for at løfte børn med socialøkonomisk udfordringer.
Michele Fejø
Liberal Alliance
Medlem af Gladsaxe byråd

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top