Med politikerne i maskinrummet
Spillested-03-06-16.jpg
Kristian Niebuhr fra Dansk Folkeparti løftede pegefingeren under Kultur-, Fritids- og Idrætsudvalgets besøg på det kommende spillested på Telefonfabrikken. Fra venstre ses Lars Abel (C), Katrine Skov (A), afdelingsleder Nina Nielsen, Kristian Niebuhr (O), vicedirektør Ingelise Damm, Tom Vang Knudsen (A), Pia Skov (V), fritidskonsulent Rikke Clausen, den nytiltrådte direktør for Børne- og Kulturforvaltningen Thomas Hovmand, Serdal Binli (F) og Casper Pedersen (Ø). Foto: Kaj Bonne.
Kultur-, Fritids- og Idrætsudvalget var på rundvisning for det ny spillested på Telefonfabrikken

På Christiansborg er det blevet en floskel blandt politikerne, at “nu trækker vi i arbejdstøjet”. Arbejdstøjet er i så fald for de fleste mænd habit, og kvinderne er ofte iført nederdele og høje hæle. I sidste uge var Gladsaxe Bladet med på Kultur-, Fritids- og Idrætsudvalgets rundvisning på Gladsaxe Kulturhus – Telefonfabrikken. Med en floskel fra sportens verden, kan vi sige, at vi var på besøg i “politikernes maskinrum”.

Anledningen til rundvisningen var, at udvalgsmedlemmerne ved selvsyn skulle danne sig et indtryk af det kommende spillested for kommunens uge samt Den Rå Hal på Telefonfabrikken.

14 dage tidligere havde det såkaldte “Spillestedsudvalg” – en blanding af politikere og relevante folk fra musikkens verden – været på besøg i lokalerne, hvor spillestedet skal indrettes. Spillestedsudvalget udarbejdede blandt andet et forslag til en ugeplan.

500 kvm. er passende

Fritidskonsulent Rikke Clausen fortalte, at spillestedet vil blive på ca. 500 kvadratmeter – hvilket skulle være meget passende til de fleste musikalske arrangementer.

Det var Kristian Niebuhr (O) nu ikke helt overbevist om: – I øvrigt så får vi konstant forskellige mål på, hvor stort spillestedet skal være.

Nina Nielsen fra Kultur, Fritid og Unge og vicedirektør Ingelise Damm, Børne- og Kulturforvaltningen, orienterede udvalgsmedlemmerne samt den nytiltrådte direktør for Børne- og Kulturforvaltningen, Thomas Hovmand, om stedets potentiale og muligheder.

Endnu er det ikke besluttet, om spillestedet skal have stå- eller siddepladser: – Under alle omstændigheder skal spillestedet være så fleksibelt som muligt, sagde udvalgsformand Katrine Skov (A).

Et tilbud fra Tom Vang

Under rundvisningen blev det nævnt, at de tomme haller skulle renses for asbest og at betongulvene skulle renoveres for 4 millioner. Udvalgsmedlem Tom Vang Knudsen (A), der var i sit rigtige arbejdstøj, altså murertøj, udbrød:

– Det kan jeg gøre for det halve!

Det fik Pia Skov (V) til at spørge: – Med regning?!

 

1 kommentar om “Med politikerne i maskinrummet”

  1. Bo Andersen siger:

    Spild af penge, hvad skal politikerne lave i tomme lokaler, de har vedtaget hvad der skal ske med Gladsaxe kulturhus…. disse rundvisninger for byrødder er spild af penge og tid, hvor mange gange kan man se på det samme byggeri/renovering?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top