Medlemmerne strømmer til Værebro Boldklub
Værebro-AB-04-08-16.jpg
Ekrem Aydemoir (t.v.) var for hurtig for Værebro. Foto: Kaj Bonne.
Seniorafdelingen den største i Gladsaxe

Der er trængsel i klubhuset, og der er et enormt pres på banerne. Det går helt forrygende for Værebro Boldklub. Både på seniorfronten og i ungdomsafdelingen. Værebro Boldklub er nu den største i kommunen på seniorfronten.
Så det har været af stor betydning, at man i samarbejde med AB kan bruge den nye kunstgræsbane på ABs anlæg nogle timer om ugen.
Værebros bedste seniorhold ligger i sjællandsserien og kan måske nå at presse sig ind i oprykningskampen. Det er bl.a. afhængigt af den 2. halvleg, som man skal spille mod Birkerød efter diverse trakasserier i efteråret, hvor dommeren valgte at afbryde kampen efter de første 45 minutter, hvor Birkerød førte 1-0.
I onsdags spillede men en træningskamp mod ABs U19-hold og efter 1-.1 ved pausen gik det hele op i limningen i 2. halvleg. ABerne vandt med 6-3 og der var store problemer i Værebros forsvar.
Ekrem Aydemir fra ABs 1. holdstrup var med i en del af kampen, og ham kunne Værebro slet ikke fange.
Mohamad El-Faour er ansat som træner, og han så en del nye spillere an.
-Det er jo spændende, om de også er her, når turneringen går i gang, siger klubformand Jørgen Franck.
Værebros 2. hold ligger i serie 3 med håb om et avancement til serie 2, mens 3. holdet i serie 4 også tror på en plads højere oppe i
systemet.
-Vi har også fået et 4. hold og et 5. hold (et gammelt 8-mandshold), vi har to 8-mandshold i motionsrækken, og vi har to old boyshold, siger klubformand Jørgen Franck.
Der er også god grøde i drengeafdelingen, så der er udsigt til en fødekæde til seniorafdelingen, og så er der såmænd også kommet et U14-hold for piger.

Værebro Boldklub 03 08-16
Mohgamad El-Faour er ny træner, og han har noget at rette op på, hvis Værebro skal med i kampen om oprykning til DS.
Foto: Kaj Bonne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top