annonce
Musik er mit liv
mikala-bosetti.jpg
Mikala spiller fem roller i musicalen. Her spiller hun rollen som prostituet. Foto: Martin Mydtskov Rønne
Hun har aldrig spillet skuespil før, men lige nu står hun på scenen på Aveny-T i Musicalen ”Dig og mig for altid” sammen med garvede skuespillere som Lars Bom og Pernille Højmark

Mikala Bosetti fra Bagsværd var ikke klar over, at hun stod til en audition, da hun var blevet bedt om at møde op og synge på ”Dig og mig for altid”.
-Kapelmester Joakim Pedersen havde ringet min far op for at høre, om jeg ikke lige kunne komme ind og synge. Det var ret grænseoverskridende for mig, da jeg pludselig fandt ud af, at jeg var til prøver på en rolle til en musical – og en musical jeg ikke kendte handlingen på, fortæller Mikala, der ellers har levet af at synge og skrive musik siden hun var 15 år gammel.

Kunstnerfamilie
Mikala kommer fra et rigtig hippiehjem i Bagsværd, hvor kunst og musik har fyldt i stuerne. Hendes mor Elisabetta Bosetti er malerikonservator, og hendes far en musiker Troels Skovgaard, der i øjeblikket spiller guitar i ”Ørkenens Sønner”.
-Jeg har kendt musikere og sangere, siden jeg var barn. Musik har altid ligget lige for, selv om det aldrig er noget, jeg har været presset ud i, fortæller Mikala, der heller aldrig har drømt om andet end musik. Hun har har blandt andet være kor for Burhan G, Christopher, Dune og optrådt på flere TV-shows.
Mikala har gået på Sct. Annæ Gymnasium og har søgt ind på konservatoriet 2 gange uden at være blevet optaget. Men hun har også allerede så mange gode ting i støbeskeen, at hun har droppet tanken om at søge ind. Hun udkommer i foråret med sin første single på selskabet Tigerspring, som hun har skrevet kontrakt med.

Ligner Medina
Hun har langt brunt hår og øjne, og er flere gange blevet forvekslet med Medina.
-De går ikke en dag, hvor folk ikke enten tror, jeg er hende eller er en søster. Det har da været ret irriterende, men nu føler jeg mig da meget smigret, indrømmer Mikala, der dog har en helt anderledes lyd end Medina. Og selvom hun er vant til at stå på en scene og synge, er det en smule uvant for Mikala pludselig at skulle stå på scenen og have fem roller.
-Det har været vildt hårdt. Vi har arbejdet omkring 12 timer hver dag, og vi har kun haft 2 måneder til det. Når jeg er kommet hjem fra prøver på teatret, så er jeg gået direkte i seng af bare træthed. Det er sjovt, og det bliver sjovere og sjovere. Det har været lærerigt at blive undervist i skuespil af professionelle, men jeg er ret sikker på, at jeg ikke havde sagt ja, hvis jeg skulle sige replikker. Jeg nøjes med at fortælle historier med min sang, indrømmer den 23-årige Mikala.
Heller ikke kæresten, der selv er i branchen, har set Mikala i flere uger. Men det er noget Mikala og han tager let på.
-Vi er unge, og vi skal smede mens jernet er varmt. Jeg er heller ikke typen, der går ud og drikker mig i hegnet, som jeg har set mange i min fars generation af musikere gøre. Det er cool at være seriøs og dedikeret, og det er jeg. Der er ikke andet, jeg vil end lave musik, og der er kun en kort periode, hvor jeg skal bevise at det kan lykkes. Det kommer så til at betyde, at jeg ikke ser kæresten og vennerne så tit, og sådan må det være, fortæller hun.

”Dig og mig for altid” er en musical, hvor vi kommer omkring alle de store begivenheder og de største følelser der er i et menneskes liv. Det bliver en aften med drømme, varme, genkendelighed og sammenhold.
En kirke rummer meget: De store følelser, de store begivenheder og de store selviscenesættelser. Ind og ud af kirkerummet kommer et væld af mennesker med stærke følelser, store drømme og en sang i deres hjerter. Bruden, der tænker mere på kjoler end den mand hun skal giftes med; Barnedåbsgæsterne, der gør døbefonden til genstand for det store selfie-show og straffefangen, som afholder en noget utraditionel begravelse for sin ekskæreste.

Skuespiller 03 04-16
Det har været en vild oplevelse at få lov til at lave musical, men jeg kan godt garantere, at jeg aldrig kommer til at se mig i ”Sound of Music”, indrømmer Mikala, der kan opleves på Aveny-T indtil den 12. marts. Dernæst flytter forestillingen til Århus fra den 1. april til den 7. maj.
Foto: Kaj Bonne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top