Påkørte politibil
Tyveri mm.

Søndag 21. februar kl. 05.39 indgik en anmeldelse om assistance til en anden politipatrulje. Den ene politipatrulje kørte rundt i området og ledte, men i mellemtiden kørte en personbil forbi i høj hastighed og patruljen eftersatte derfor køretøjet. Køretøjet kørte over for rødt lys og drejede til højre ad Gladsaxe Møllevej. Længere fremme holdte den anden politipatrulje, hvor personbilen fortsatte med uændret hastighed og påkørte politipatruljen. Føreren af personbilen, en 26-årig mand fra Bagsværd, blev skønnet påvirket af euforiserende stoffer og alkohol, han blev anholdt og kørt til Herlev hospital for at få foretaget en blodprøve. Han blev også sigtet for at køre i frakendelsestiden. Han nægter alle sigtelserne. Der skete ingen alvorlige skader som følge af uheldet.

Hvad er straffen for at overtræde færdselsloven?
Ved du, hvad udløser et klip i kørekortet? Kender du f.eks. taksterne for at køre for hurtigt?
På politiets hjemmeside www.politi.dk kan du under ’Love og rettigheder’ se vejledende takster for udvalgte overtrædelser.

Tyveri fra personbil på Niels Finsens Alle
I tidsrummet fra lørdag 20. februar kl. 00 til søndag 21. februar kl. 13.50 var der indbrud i en personbil på Niels Finsens Alle. En ukendt gerningsmand knuste en siderude og stjal bl.a. et dankort.

Undgå indbrud i din bil

Det Kriminalpræventive Råd har udarbejdet følgende råd til at undgå indbrud i din bil:
• Fjern altid tændingsnøglen – også når du forlader bilen et øjeblik på tankstationen eller ved børnehaven. Luk og lås alle døre
• Fjern mobiltelefonen og GPS-enheden fra forruden
• Tag alle værdigenstande med, når du forlader bilen, eller lås dem inde i bagagerummet
• Luk alle vinduer helt til og glem ikke en evt. trækrude og soltaget
• Lås benzindækslet
• Parker på befærdede steder med god belysning
• Flere råd på www.dkr.dk


To tricktyve på spil på Bagsværdvej

Lørdag 20. februar kl. 18.46 blev en 75-årig kvinde udsat for et tricktyveri i sit hjem på Bagsværdvej. En gerningsmand ringede på døren og spurgte om hun kortvarigt ville opbevare en mobiltelefon, han fortsatte med at tale og gik ind i lejligheden, hvor han spurgte til radiatoren. På et tidspunkt kiggede forurettede ud i gangen, og så en medgerningsmand og råbte til begge at de skulle forsvinde. De forlod lejligheden og herefter opdagede forurettede at hendes pung var stjålet. Gerningsmændene beskrives som:
A. Mand, sydlandsk af udseende, ca. 50 år, ca. 180 cm, kraftig kropsbygning, mørkt hår. Han var iført en mørk jakke.
B. Mand, sydlandsk af udseende, 40-50 år, 165 – 170 cm, mørkt hår. Han var iført en mørk jakke.
Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen. Henvendelse i dagtimer på hverdage til politikommissær Michael Liebst Sørensen på telefon 72 58 73 55, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Vær skeptisk
Trick- og gadetyve er snu og finder på mange påskud for at stjæle på gaden eller i hjemmet. Københavns Vestegns Politi opfordrer borgerne til at følge nogle enkle råd for at beskytte sig mod de langfingrede:
• Vær skeptisk, når ukendte personer henvender sig – hjemme og på gaden.
• Åben kun døren for folk, du kender. Brug dørspion eller spørg til ærinde uden at åbne. Lav faste aftaler med hjemmehjælpere, håndværkere mv. – spørg gerne efter legitimation. Skilt ikke med, du bor alene – skriv kun forbogstav og efternavn på dørskiltet.
• Hold afstand til ukendte personer på gaden, ved indkøb mv. og hold pungen tæt til kroppen. Skjul altid din pinkode og opbevar den aldrig med dit kort.
• Gå ikke rundt med store værdier – og lad dem ikke ligge fremme hjemme.
Ring hurtigt til politiet, hvis du oplever noget mistænkeligt: 43 86 14 48 eller 114. Ring Alarm 1-1-2 hvis det sker akut.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top