Racist i Gladsaxe Byråd
Der sidder en racist i Gladsaxe byråd.

Vi har nu både by-og landsrettens ord for at Mogens Camre har udtalt sig racistisk. Det gjorde han da han opfordrede til at give muslimer samme behandling som Hitler fik. Kan man tolke dette på anden vis end en opfordring til krig mod muslimer? Det skal nu undersøges hvorvidt Camre med denne dom for racisme kan blive siddende i byrådet.
Kan Dansk Folkeparti i Gladsaxe virkelig leve med at være repræsenteret af en dømt racist? Det må vi forvente et klart svar på.
Jeg mener at det er helt moralsk forkasteligt at borgerne i vores kommune skal repræsenteres af en mand der på den måde opfordrer til krig imod et religiøst mindretal. Samtidig beskylder Camre flygtninge for at blive velfærdssamfundets død i spørgsmål til borgmesteren på seneste byrådsmøde. Hvad med om Camre greb i egen barm og kæmpede imod DFs nedslagtning af kontanthjælpsmodtageres økonomi eller ældres boligydelse?
Jeg tager skarpt afstand fra den hadske, uforsonlige, og ja racistiske tone som Camre fører sig frem med, og mener at den er fuldstændig uforenelig med det at sidde i Gladsaxe Byråd. Mogens Camre, du bør ærlig talt helt af dig selv, tage konsekvensen og udtræde af byrådet.
Thomas Monberg
Næstformand i SF-Gladsaxe

1 kommentar om “Racist i Gladsaxe Byråd”

  1. Læserbrevsskribenten er antidemokratisk, for Camre er på demokratisk vis indvalgt til at repræsentere vælgere, der mener det samme som han.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top