Robert Larsen bokser i Albertslund
Skal i sin 4. prof-kamp møde Landry Kore, der har vundet sine første fem kampe

Der er lagt op til et spændende dansker-opgør i supermellemvægt i Albertslund lørdag 19. marts. Robert Larsen fra Bagsværd skal møde Landry Kore, der oprindelig er fra Elfenbenskysten, men nu bor i København.

Forhåbentlig bliver kampen en større oplevelse end floppet i samme vægtklasse mellem Patrick Nielsen og Rudy Markussen i december.

Robert Larsen vandt sine første to kampe som professionel, men tabte i oktober på teknisk knockout i 1. omgang mod Andy Thiele. Robert Larsen blev stoppet for det, der blev betegnet som “verdens mindste cut”. Ifølge iagttagere er det meget sjældent, at en profkamp stoppes på grund af så lille en flænge.

Denne plet vil Robert Larsen viske væk mod den ubesejrede Landry Kore, der har vundet sine første fem kampe som professionel.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top