Så er idrætshallen
Så-er-hallen-i-brug.jpg
Den gamle teatersal på Gladsaxe Gymnasium er blevet renoveret og stod klar til gymnasiets årlige musical. I det daglige skal hallen bruges til idrætsundervisning. Foto: Henrik Arenst.
Hallen nåede at blive klar til den årlige musical på Gladsaxe Gymnasium

Den tidligere teatersal på Gladsaxe Gymnasium er i brug og indgår nu i skolens skema til håndbold, volleyball, floorball og andre idrætsaktiviteter. Hallen skulle oprindelig have stået klar før jul, men renoveringen blev forsinket. Heldigvis var hallen klar til gymnasiets traditionsrige musical umiddelbart før vinterferien. Musicalen var endnu en gang var en storslået succes.
– Op imod 1.400 mennesker så de fire forestillinger af ABBA-historien ”I Have a Dream”. Siden oktober har 90 elever på tværs af årgangene øvet hver mandag efter skoletid, og efter nytår tog eleverne også hver eneste weekend i brug for at træne dans, skuespil, sang og musik, siger lektor Lise-Lotte Rønne.
Scenen fra dem gamle teater er stadig intakt. Snoretrækket fungerede, og akustikken i hallen var rigtig god, så alle fik en god oplevelse. Hallen er på 600 kvadratmeter og er blevet ført tilbage til de ideer, som arkitektægteparret Eva og Nils Koppel havde, da de i 1952 tegnede gymnasiet, der nu er erklæret bevaringsværdigt.
Hallen skal også anvendes til debatter og større fællesarrangementer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top