Socialdemokraterne redder hestene i Gladsaxe
Benny Nielsen skriver i et indlæg i Gladsaxe Bladet 2. Februar, at Socialdemokraterne i Gladsaxe svigter de unge, fordi der ikke i fremtiden skal være heste på Bagsværd Fortet.

Benny Nielsen skriver i et indlæg i Gladsaxe Bladet 2. Februar, at Socialdemokraterne i Gladsaxe svigter de unge, fordi der ikke i fremtiden skal være heste på Bagsværd Fortet.

Socialdemokraterne har sammen med andre partier i Byrådet, besluttet at der fortsat skal være mulighed for at de af vores børn, der går i fritidsklub skal have mulighed for dyrke deres interesse for heste. Det er besluttet at der fortsat vil være hestehold på Skovbrynet og det undersøges om det er muligt også at have det på Grønnegården.

Med de ændrede regler for at holde heste er der desværre ikke mulighed for at holde heste på Bagsværd Fortet. Afstandene i Gladsaxe er heller ikke længere end, at hvis det er et stort stort ønske for børn og unge at beskæftige sig med heste, er det muligt at få dækket dette behov.

Lad os glæde os over, at vi bor i en kommune, hvor det stadig er muligt for vores børn og unge at dyrke deres fritidsinteresser.

 

2 kommentarer om “Socialdemokraterne redder hestene i Gladsaxe”

 1. BENNY NIELSEN siger:

  Hej Peter

  Åben brev til S

  Skriver til dig for at få en forklaring på hvorfor du påstår at S har reddet hestene i kommunen.

  Skal som første sige at jeg har altid stemt S ved kommunalvalg da i historisk set fremstår som troværdige politikker og nogen man kan stole på og politikker som gøre det ordentligt. Men denne og andre sager (højhuset ved tobaks vej) viser at i er utroværdige og siger kun halvdelen af sandheden så det passer til jeres forklaring. At tage æren for at rede hesten i kommunen er direkte usandt. I er modstander af hestene og det viser dokumentationen også at i er.

  Hvis man læser sagens akter kan man læse at S har været imod hestene lige fra starten af. S/forvaltningen fremsatte en forslag at alt heste aktivitet skulle lukkes, da der ikke var mange som brugte tilbuddet som i selv forklare det. Det kom fra forvaltningen og da i sidder på magten i Gladsaxe kan det kun være S som stiller dette forslag.

  På baggrund af forvaltningens forslag fik I som tyv i natten vedtaget at afskaffe hestene på første udvalgsmødet under valget uden at borgerne var informeret. Det fuldte udvalget ikke takket været Venstre og Enhedslisten og i blev tvunget til at sende sagen i høring efter at de faktiske data var forkerte.

  Men det var i ikke glade for og selv om den blev sendt i høring var opfattelse blandt jeres modstander at det var ’bare’ S symbol politik da i havde besluttet jer at afskaffe hesten inden da. Det viste høringsvaret også og i undersøgte ikke sagen til bunds om det var muligt at beholde hestene. Men i ønskede ikke at bruge lidt mere knofedt og politisk vilje så de unge kunne bevare hestene. I brugte de nye regler for at afskaffe hestene på fortet og ifølge dokumentationen har ikke brugt meget tid på at undersøge sagen yderligere om man kunne søge dispensation. I samtlige høringsvar var alle positive for at bevare hestene men i fuldt ikke henvisningen da i som sagt ikke ønskede at bevare hestene og havde allerede besluttet jer.

  Så hvorfor kan du påstå at S har reddet hestene når dokumentationen viser noget andet. Det er ikke jer som redder hestene men tværtimod jeres modstandere venstre og enhedslisten. Har ikke nogen problemer med at i lukker hestene, men når i prøver at komme med halve forklaringer, manipulere med bruger tallene og fremsige at hestene er syge, så gør i det ikke ordentligt og så siger i oven i købet at i har reddet hestene. Det er hykleri og decideret med til at styrke politikker leden.

  Men det almindelige borger har heller ikke sat sig ind i dokumentationen af forskellige årsager og kender ikke sagens kerne og det spiller i selvfølgelig på med dit læser brev, da den almindelige borgere ikke har sat sig ind i denne sag og ved ikke hvad som er oppe og ned i denne sag.

  Sagens kerne er at hestene er ikke reddet men flyttet til Grønnegården og ikke Skovbrynet som var det udvalget havde vedtaget og nu er sagen udskudt med hensyn til at bevare hesten på Grønnegården som oprindelig var vedtaget skulle lukke. Så med jeres slingrekurs ved man ikke hvor man har jer.

  Jeg forventer at du detaljeret forklaring hvorfor du mener at i har reddet hestene med henvisning til den forligende dokumentation.

 2. Peter Nellemann siger:

  Hej Benny

  Som svar på dit indlæg, vil jeg bede dig om at at tage en tur over til klub Skovbrynet. Som du vil kunne konstaterer er der nu igen heste i klubben.

  Jeg syntes at det taler for sig selv og underbygger min påstand om, at Socialdemokraterne sammen med andre partier i Byrådet har sørget for at det fortsat er muligt for Gladsaxebørn at dyrke deres interesse for heste.

  Peter Berg Nellemann
  Byrådsmedlem ( A )

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top