Socialdemokraterne svigtede de unge
Så er det blevet en realitet, alle hestene på Fortet er fjernet.

Med Socialdemokraternes stemmer er hestene afskaffet på Fortet takket være socialdemokraterne. Trine Græse skrev i et læser brev i Gladsaxe Bladet, at der er nye regler for hestefold og derfor afskaffes hestene med denne argumentation, men i hesteloven er det muligt at fravige fra de nye regler, hvis hestene motioneres mere end 2 timer dagligt som er tilfældet i dag. Det vil havet været på sin plads at Socialdemokraterne havde undersøgt denne mulighed, men der findes ikke nogen dokumentation for, at det er sket. Ligeledes er spørgsmålene fra kommunen til Bagsværdklubben Fortet aldrig blevet besvaret og derfor kan man læse i kommunens referat, at Enhedslisten stemte imod forslaget med begrundelsen. ”Enhedslisten stemmer imod, fordi der til sagens behandling ikke er undersøgt, om der kunne være en reel mulighed for at opfylde lovkravene og dermed bevare hesteholdet på Bagsværd Fort, f.eks. ved at omplacere foldene eller andet.”
Som borger må man erfare, at hvis man ønsker en fremtid for de unge mennesker som interessere sig for heste i Gladsaxe, så skal man ikke stemme på Socialdemokraterne og man kan spørge sig selv, hvad bliver det næste børne -og ungetilbud som Socialdemokraterne vil lukke.
Benny Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top