Søskendepar tog guld ved NM
Succes for Gladsaxe Takwondo Klub

Ved weekendens Nordiske Mesterskaber i Taekwondo, som blev afholdt i Fredericia, deltog Gladsaxe Taekwondo Klub med 3 dygtige teknikere.
Søskendeparret Alba og Johan Hollederer deltog for første gang i denne konkurrence, og kunne i hver sin disciplin gå fra stævnet med sejren i hus.
Johan blev nordisk mester i disciplinen ”synkron, junior herre”, hvor han stillede op sammen med Danish Hameed fra Rødovre og Emil Nørby fra Risskov. De 3 drenge blev danske mestre sidste år i denne disciplin, men er siden da rykket fra kadet- til juniorgruppen, hvor niveauet er lidt højere. Så de kan bestemt være stolte af resultatet. Johan stillede også op i disciplinen ”individuel, junior herre”, hvor han endte på en flot 5. plads.
Alba blev nordisk mester i disciplinen ”individuel, kadet dame”. Alba blev for nylig udtaget til landsholdets bruttotrup 2016, og dette var hendes første stævne i landsholdsdragten. Forude venter mange træningstimer samt stævner i ind- og udland, og Albas mål og store drøm for året er at blive udtaget til VM, som til efteråret afholdes i Peru.

taekwondo
Alba Holleder klarede sig fornemt i sin første konkurrence
på det niveau ved at sikre sig det nordiske mesterskab.
Foto: Privat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top