annonce
Taberne var mest tilfredse
Trods en øretæve slap Gladsaxe HGs ”bedst” fra kampen mod AB

I håndbold hedder et nederlag på 32-18 en øretæve. Men når man tænker på, hvilke nederlag Gladsaxe HGs herrer har været igennem i denne sæson i kvalifikationsrækken, så er der tale om en ”sejr”. Gladsaxe HGs spillere havde da også de store smil fremme i lørdagskampen mod AB i AB Hallen.
AB var udset til at vinde en kæmpesejr. I efteråret slog ABerne Gladsaxe HG med 48-16 i Gladsaxe Sportshal, men så stor en sejr var man slet ikke i nærheden af. Helt frem til lige efter de første 15 minutter var Gladsaxe HG nogenlunde med og kun bagud med 10-8. Men så tog ABs målmand ”Ralle” fat. Gang på gang reddede han, når HGernes urutinerede folk stod ansigt til ansigt med ham. Ellers kunne faktisk være blevet en spændende kamp.
I pausen talte ABs Martin Vang med meget store bogstaver over for holdkammeraterne. Men med en halvlegsføring på 15-9 og ingen chancer for at giver gæsterne en større endefuld end i det første møde, forblev spændingsniveauet for lavt hos ABerne, der bare halvandet døgn tidligere havde været igennem en sej og spændende kamp mod KFUM. Kampen blev heldigvis vundet med 23-22, så derfor fastholder AB 2. pladsen.

Oprykning i sigte
KæmKan AB holde placeringen, så får man chancen for avancement til 3. division i to oprykningskampe mod den næstsidste i 3. division.
For AB gælder det ikke længere om at vinde stort, men derimod blot om at vinde. På lørdag spiller man ude mod IF Stadions 2. hold i Bellahøj Hallen. En kamp som AB ikke har råd til at tabe. I efteråret tabte AB hjemme til Stadion med 24-31, så der er lagt op til en spændende kamp.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top