annonce
Til Kamp for beboere
Parkering-01-08-16.jpg
Der holder masser af parkerede biler på Græsmarken, så beboerne kan have svært ved at komme frem og tilbage og selv finde p-pladser. Foto: Kaj Bonne.
Kommunen vil hjælpe husejere på Græsmarken

Arbejder man inde på området, hvor American Tobacco Company holdt til, skal man betale for at parkere. 30 kr. om dagen for at parkere. Ikke sjovt for de mange, der er rykket til området for at arbejde for Post Nord.
Så de vælger at parkere på Græsmarken til stor gene for beboerne.
-Og beboerne skal have hjælp. Mange er jo utilfredse med den store kontorbygning, der tager udsyn og skygger, så hvis de også skal have svært ved at parkere ved deres eget hus er det helt galt. Derfor er vi klar til at hjælpe dem, siger Ole Skrald Rasmussen (A), formand for trafik- og teknikudvalget.
-I første omgang vil man undersøge, om man kan pålægge arbejdsgiverne at stille gratis p-pladser til rådighed inde på området. Kan man ikke det, vil vi indføre stop- og parkeringsforbud på sidevejene. Og gerne en tidsbegrænset parkering ovre ved Harald Nyborg på den anden side af ringvejen, så kunderne kan komme til, siger Ole Skrald.

Parkering 02 08-16
Inde på området hvor firmaerne holder til, er der masser af ledige parkeringspladser, men her skal medarbejderne betaler for at gå på arbejde.
Foto: Kaj Bonne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top