- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

To forsøg på tricktyveri i Søborg

De henvendte sig til kvinden under påskud at skulle aflevere en mobiltelefon til overboen og ville have hende til at hente et stykke papir og en kuglepen til at skrive et mobilnummer ned. Kvinden fattede mistanke og afslog at hente papir og kuglepen. Hun lukkede herefter døren for gerningsmændene, som beskrives som:
A. Mand, anden etnisk udseende end dansk, 30-35 år, 170-175 cm, almindelig kropsbygning, hvid hudfarve, talte dansk med accent. Han var iført en sort kasket, mørkt tøj og en mørk jakke.
B. Mand, 160-170 cm.

Samme dag kl. 17.30 forsøgte en gerningsmand at begå et tricktyveri mod en 85-årig kvinde, med samme modus som overstående, i en lejlighed på Solnavej. Kvinden fattede mistanke, og da hun ikke ville hente papir og kuglepen, forsøgte gerningsmanden at lægge mobiltelefonen ind i entreen. Kvinden skubbede gerningsmanden ud, lukkede og låste døren med det samme. Gerningsmanden beskrives som:
A. Mand, anden etnisk udseende end dansk, 20-25 år, 160-170 cm., almindelig kropsbygning. Han var iført blåt cowboylignende tøj og talte gebrokkent dansk.