Trafiklys giver støj og forurening
Trafiklys på Mørkhøjvej er medvirkende til at bilister spilder tusindvis liter brændstof og er medvirkende til at øge forureningen hver eneste dag.

Gladsaxe kommune kunne sikre miljøet ved at samarbejde trafiksignalerne. Samtidig kunne bilisterne slippe med adskillige færre timer i trafikken og spare brændstof og spildtid hvert år, hvis Gladsaxe kommune bliver bedre til at optimere trafiklysene og samordne signalerne i hvert fald som minimum i myldretiden, hvor der er lange køer i hele Mørkhøjvejs længde .

Især trafiklyset Mørkhøjvej /Mørkhøj Parkvej får trafikken til at bryde sammen ved opbremsninger med larm og store CO2-udslip, hvor bilerne holder i tomgang, i stedet for at få den til at køre gnidningsfrit med optimalt trafik-flow i biltrafikken. Derimod er den tidsstyret på en sådan måde, at der kun kan køre 6-7 biler over inden trafiksignalet skifter igen, uagtet der ikke er tværgående trafik fra bivejene.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top