Ufattelig hjælp i mareridtet
Danseskole-02-05-16.jpg
Her skal der være danseskole, det tydede absolut intet på for bare en uge siden. Foto: Kaj Bonne.
Folk stod i kø for at hjælpe AL Dans på fode i lyntempo efter brand

Branden var dårligt slukket før tilbuddet om lokaler væltede ind. AL Dans var sendt til tælling efter branden natten til tirsdag i sidste uge, hvor lokalerne blev raseret af sod og enorme vandmængder i lokalerne på Søborg Torv.
Men lynhurtigt kom man på benene igen.
-Det har været et mareridt på alle fronter, og vi har arbejdet i døgndrift for at få det hele i gang igen. Og der er stadig ufattelig mange ting, som vi skal have styr på. Men nu er vi alligevel klar til at tage imod vore 1.300 elever. Vi holder reception fredag og lørdag danser vi, fortæller Jette Buus Lassen, der er en af de to indehavere af AL Dans.
-I første omgang måtte jeg trøste eleverne, men efter et par dage gik virkeligheden op for mig, så jeg også blev påvirket af situationen
-Vi fik tilbud fra konkurrerende danske skoler om hjælp med lokaler, vi fik tilbud fra boligselskaber med festlokaler, vi fik tilbud om at låne lydudstyr og mange andre ting, fortæller en tydelig bevæget Jette Buus Lassen.
-Vi har også fået at vide af boligselskabet, at lokalerne vil blive sat i stand. Lige i første øjeblik frygtede jeg, at der i stedet skulle opføres lejligheder, men vi håber at være tilbage i vore gamle lokaler i løbet af efteråret, siger Jette Buus Lassen.
I mellemtiden skal danske skolen holde til på Maskinvej 6 ved Tobaksvej.
-Tømrerfirmaet Hagelund&Jensen Byg AS havde lige de ledige lokaler, der passer til os. Vi får det samme antal kvadratmeter. Ikke mindst var det vigtigt med to sale, slår Jette Buus Lassen fast. Mange af de flotte kostumer blev skadet af sod eller vand, men det lykkedes at redde en del af udstyret.
Brand 14 05-16
Mellembygningen fra restaurant Black&Red hen til danseskolen forsvandt nærmest som dug for solen i den voldsomme brand.
Foto: Kaj Bonne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top