annonce
Værebro Basket vinder det hele
Værebro-Basketball-02-04-16.jpg
Aleksandar Rajovic er manden bag Værebro Earthquakes’ U16-hold. Er du mellem 14 og 17 år, så er du velkommen til at så er du velkommen til at prøvetræne en lørdag i boldhallen på Skovbrynet Skole. Foto: Kaj Bonne.
Det helt nye hold fra Værebro Earthquakes har vist imponerende styrke

For nye klubber og hold arrangerer Dansk Basketball-Forbund nogle grand prix-stævner. Værebro Earthquakes’ U16-hold har fået en forrygende start og vundet de seks grandprix-stævner, som de har deltaget i.
– Vi er jo lige startet, så derfor fik vi dispensation til at bruge to spillere på 17 år. Det er rart at have nogle erfarne spillere, som kan de styre de helt nye. Der er også en god opbakning om holdet, og forældrene er gode til at køre, når vi skal spille på udbane, siger Aleksandar Rajovic, der har været initiativtager til at samle spillerne på U-16-holdet.
– Vi har 10 spillere på holdet, og de ni af dem har familiære rødder fra Balkan, hvor basketball er den populæreste boldsport efter fodbold. Vi tillader alle udefrakommende at deltage i træningen, så er du mellem 14 og 17 år, så kan du bare møde op i boldhallen på Skovbrynet Skole en lørdag kl. 12, så skal vi nok tage os af dig, siger Aleksandar Rajovic.
Selv er Aleksandar Rajovic blot 19 år. Han blev student fra Gladsaxe Gymnasium i sommer, og han arbejder nu som lærervikar på Skovbrynet Skole. I 12 år har han spillet basketball i bl.a. Gladsaxe og Værløse.

Vil have modstand
Noget af det, som Aleksandar Rajovic vil gøre meget ud af blandt sine spillere, er, at de kommer på dommerkursus: – For det første lærer de reglerne at kende grundigt, og for det andet kan de bistå med at være dommere ved stævner og tjene en lille skilling ved det, siger Aleksandar Rajovic.
– Vores ambition går på at komme med i en rigtig række til næste sæson. Lige nu er vi for stærke og vinder for let. Jeg tror ikke, at det vil skade vores spillere, hvis de får noget mere modstand og taber en kamp en gang imellem, siger Aleksandar Rajovic.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top