annonce
-Vi venter på udviklingsplan
Idrætspolitikere lytter til trængt gymnastikforening

GIF Gymnastik gav i sidste udgave af Gladsaxe Bladet udtryk for, at Gyngemose Hallen er en succes, og at den har fået interessen for gymnastik til at stige i et sådan omfang, at foreningen mener, at der er behov for endnu en gymnastikhal, en Gyngemose Hal 2. GIF efterspørger samtidig visioner for kommunens udvikling af vores idrætsfaciliteter.

Og i kommunen er man godt klar over, at der er et stort behov for bedre faciliteter, men man vil gerne have et bedre overblik over de forskellige behov før man reagerer.

Det siger Katrine Skov, (A), formand for Kultur,- Fritid og Idræt i Gladsaxe og Tom Vang Knudsen (A), næstformand for Kultur, – Fritid og Idræt i Gladsaxe

-For os er det meget vigtigt, at Gladsaxe er en aktiv og attraktiv kommune at bo i. Vi ønsker os gode faciliteter, hvor idræt og bevægelse er i centrum. Vi er stolte af Gyngemosehallen, som blev indviet i begyndelsen af 2012.. GIF Gymnastik råder over hovedparten af tiden i hallen, hvilket I udnytter til fulde. Det vidner efter vores opfattelse om et godt samarbejde mellem kommune og forening. Både forvaltning og politikere har løbende været i dialog med GIF Gymnastik om jeres ønsker til en ekstra hal. Vi er altid parat til at høre de gode ideer og undersøge mulighederne for at etablere nyt eller at udvikle eksisterende rammer, siger Katrine Skov og Tom Vang Knudsen.

-Vi har for nylig fået Idrættens Analyseinstitut til at lave en grundig undersøgelse af Gladsaxes idræts- og bevægelsesfaciliteter. En undersøgelse der både undersøger brugernes oplevelse og kortlægger, hvordan borgere i Gladsaxe bruger de forskellige faciliteter. Undersøgelsen sammenligner også Gladsaxe med andre kommuner.

Der er pres på

Analysen viser, at Gladsaxe har mange og gode faciliteter. Vi er en kommune med mange aktive borgere, både børn og voksne, inden for rigtig mange forskellige idrætsgrene og bevægelsesaktiviteter. Det er samtidig et faktum, at vi som forstadskommune har pres på vores faciliteter, nogle mere end andre.

Vi ønsker at bruge analysen til at modernisere og arbejde for at udvikle vores faciliteter. Derfor har Kultur-, Fritids- og Idrætsudvalget sat et arbejde i gang med at lave en samlet og prioriteret udviklingsplan for idræts- og bevægelsesfaciliteter. Vi inddrager både større og mindre foreninger i processen, samt de brugere, som ikke hører til i en forening. Udviklingsplanen vil ligge klar i løbet af foråret og vi ser frem til at kunne præsentere en samlet plan, som tilgodeser alle borgere i Gladsaxe Kommune.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top