300 løber for at støtte kræftramte børn
Buddinge Skole med i Team Rynkeby Skoleløb

Der er mange initiativer for at støtte kræftramte børn og deres behandling. Og nu har team Rynkeby, der ellers er kendt for cykelløb til Paris under Tor de France, meldt sig med et skoleløb.
Team Rynkeby Skoleløb er et løb, hvor skoleelver fra hele landet løber for at samle penge ind til Børnecancerfonden. De gør ikke kun noget godt for sig selv, de deltager også for at støtte børn med kræft og deres familier.
På Buddinge skole deltager alle klasser på 3. – 4. 5. og 8. årgang – i alt ca. 300 elever. Buddinge Skole er én af de 295 danske skoler/100.000 børn, som har tilmeldt sig.
Eleverne samler penge ind ved inden løbet at indgå sponsoraftale med deres forældre, bedsteforældre, onkler, tanter, venner og naboer. Den enkelte elever indsamler så et lille beløb pr. kilometer de løber i forbindelse med Team Rynkeby Skoleløb.
Det er ikke beløbet størrelse, der er afgørende. Det afgørende er, at eleverne ved, at de sammen med tusindevis af andre skoleelever er med til at gøre en forskel for de syge børn.
Efter løbet samler eleverne deres sponsorbidrag sammen og alle pengene går ubeskåret til børnecancerfonden. Det er desuden gratis for skolen at deltage og Team Rynkeby stiller op er med omkring arrangementet.
Inden løbet er der et infomøde på skolen, hvor Kjeld Hansen, der er kaptajn på Team Rynkeby København fortæller om hvem Børnecancerfonden er. Desuden hvordan de forbereder sig på at cykle hele vejen til Paris og hvor vigtigt det er at vi er fælles om et arrangement som dette.
Buddinge Skole afholder deres løb i Nymosen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top