AB skal være skarpere
Der mangler effektivitet før sæsonpremieren på søndag

Meget har fungeret rigtig godt hos AB i forårets træningskampe. Og der var også meget godt id en afsluttende træningskamp ude mod Hvidovre lørdag. Kampen sluttede 0-0 efter et intenst opgør med få chancer.
-Jeg synes, at det ser fornuftigt ud, men vi skal altså være skarpere på den sidste tredjedel af banen. Vi skal skabe flere chancer, og vi skal udnytte dem, siger træner Per Frandsen.
Han måtte se både Jonas Troest og Nicolai Høegh trække sig ud af kampen i Hvidovre med skader.
-Men jeg regner med, at de kan spille i vores premierekamp hjemme mod Aarhus Fremad på søndag, siger Per Frandsen, der må se bort fra den karantæneramte Jonas Moos, der måske afløses af den nys tilkomne Jasin Khayat fra Helsingør som venstre back Han gjorde det fint mod Hvidovre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top