AB skidt fra start
AB-Århus-02-13-16.jpg
Jannich Storch tæt på Morten Bundgaards skud, der ramte overliggeren. Foto: Kaj Bonne.
Aarhus Fremad vandt 1-0 på forsvarskoks

Det kan godt være, at AB havde bolden mest, da Aarhus Fremad gæstede Gladsaxe Stadion i forårspremieren, hvor man spiller om oprykning til 1. division. Men jyderne brugte den klogest og kunne tage hjem med tre point i bagagen efter 0-1.

Kampens enlige scoring faldt i det 54. minut, da Aberne nærmest stod i kø for at lave fejl ude i den en side, så bolden endte hos Fremads Viktor Nielsen, der fik lov til at sparke bolden mellem benene på Jannich Storch i ABs mål.
Træner Per Frandsen havde efterlyst mere skarphed på den sidste tredjedel af banen, men han fik ikke sine ønsker opfyldt. Der skete alt for lidt, når AB gik til angreb. Det var den gamle dødsynd med spillen på kryds og tværs i det rene nipseri i stedet for at spille langt mere direkte.
Martin Nielsen havde et udmærket dykkede langskud, og Linus Olsson et forsøg, der var tæt på den ene opstander.
Den nyerhvervede Jasin Khayat blev syg natten op til kampen, så Martin Nielsen måtte spille venstre back.
Jannich Storch blev kåret som bedste ABer.
AB spiller Skærtorsdag ude mod Brabrand og hjemme 28. marts mod Nykøbing F.
Der var 602 tilskuere.

AB-Århus-01-13-16
Nichlas Rohde (14) forsøger at presse sig uden om Aarhus Fremads forsvar.
Foto: Kaj Bonne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top