- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

AB udvider truppen

Akademisk Boldklub Gladsaxe har tilknyttet venstre backen Jasin Khayat, som mod Hvidovre gjorde det meget overbevisende i alle 90 minutter.

Jasin selv er glad for at komme til AB
– Jeg kender AB som en spændende klub, og jeg var med i en træningskamp for 2 år siden, så jeg kender mange i truppen. Jonas Henriksen og Kasper Kristensen har jeg spillet på hold med tidligere, og det samme med Ibrahim Mansaray fra ungdomsårene i B93. Efter at have været med i nogle træningspas og i en enkelt kamp, så ser jeg meget positivt Frandsens måde at spille fodbold på. Jeg er stor fan af det aggressive pres, og at vi skal være dominerede med masser af boldbesiddelse, og ikke mindst med offensive backs. Det passer godt med min egen måde at spille fodbold på.

Per Frandsen er glad for den nye spiller
– Jasin har gjort det rigtig fint til træning og i kampen mod Hvidovre. Han er en god forsvarsspiller, som passer godt ind i truppen med sin fart og sine tekniske færdigheder. Jasin er i rigtig fin form og kan gå lige ind i truppen.

– Faktum er at Anders Moos har karantæne i de første to kampe, og vi har i opstarten afprøvet Martin Nielsen på venstre back, hvor han i øvrigt har gjort det ganske fint. Da der pludseligt opstod en mulighed for at tilknytte Jasin Khayat, så slog vi til med det samme. Vi har en bred trup, men med Patrick Leragers skade og Moos’ karantæne, så har vi været lidt tynde på backpladserne. Derfor er det også fint at vi har flere, som kan konkurrere om flere forskellige pladser.

Jasin Khayat har fået nr. 27 i truppen.