Aggressive ”døvstumme”
Flere borgere er blevet antastet af folk, der udgiver sig for at være døvstumme

På det seneste har det været et mønster, at ”døvstumme” i S-togene uddeler sedler til passagerer. Derefter indsamler de sedlerne igen og forlanger penge, når passageren sidder med sedlen.
Nu er denne form for aggressiv pengeindsamling/tiggeri også nået til Gladsaxe.
I sidste uge modtog Københavns Vestegns Politi tre anmeldelser. Forrige fredag kl.12.30 gav en borger penge til to ”døvstumme” ved Irma på Søborg Hovedgade. Da giveren ville tage et foto af indsamlerne, skyndte de sig væk i en bil. Samme aften blev en borger antastet af en ”døvstum” på Gladsaxe Møllevej. Da borgeren viste sin pung med tre kroner i, blev den ”døvstumme” meget sur og skældte voldsomt ud på en tysklignende accent.
Tredje og foreløbig sidste episode fandt sted mandag 14. marts kl. 17 på Søborg Hovedgade. En kvinde blev efter indkøb kontaktet og skrev under på en indsamling for døvstumme. De tre underskriftsindsamlere – en kvinde på ca. 25 år med mørkt hår med lyse stribe, to mænd på ca. 25 og 35 år, alle formentlig af udenlandsk herkomst – blev meget pågående over for kvinden, der blev jaget ud i sin bil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top