annonce
Andreas Bube suveræn mester
DMinde-2016-800m-M.jpg
Andreas Bube (155) på vej mod en sikker DM-sejr med Søren Jøhnk lige bag sig. Foto: Privat.
Guld og Sølv til Bagsværd AC på 800m ved DM

Ved de danske seniormesterskaber i indendørs atletik blev Bagsværd ACs farver rigtig vist frem på 800m både hos mænd og kvinder.
Hos mændene havde BAC to mand i finalen, hvor Andreas Bube var storfavorit og den 19-årige Søren Jøhnk var kommet i sin første indefinale som senior. Andreas satte tempo på fra start og lavede hul til de resterende, og da han kunne holde sit høje tempo hele vejen, så var der aldrig tvivl om hvem der skulle kåres som Danmarksmester. Andreas kom i mål i tiden 1.52,37 med en afstand på næsten 3 sek. til nr. 2. Søren lå fra start nede i feltet, men i et for ham rigtig godt tempo. Da han gik ud på de sidste 200m rykkede han op i fart og nåede helt op bag nr. 2 og 3, hvor han til sidst syrede til og ikke kunne gå forbi. Søren endte på en flot 4. plads i en PR-forbedring på 3 sek. i tiden 1.56,03.
Hos kvinderne havde BAC 2 kvinder, Mia Helene Mørck og Josefine Rytter, der først skulle igennem semifinale om lørdagen, hvor begge, i hver deres heat, løb et kontrolleret løb og kvalificerede sig til finalen om søndagen.
I finalen kom Mia godt fra start på 3. pladsen, mens Josefine blev presset ned på 6. pladsen, hvor hun burde have satset og gået frem. Tempoet var ikke specielt højt, og først på anden halvdel blev der skruet op efterhånden som løberne nærmede sig målstregen. Med 150m igen satte Mia sit angreb ind og hun kunne også gå forbi nr. 2, men der var blevet hul op til den forreste og det var desværre blevet for stort til at Mia kunne nå at lukke det før målstregen. Mia fik tiden 2.12,20 samt en flot Sølvmedalje og Josefine blev nr. 6 i 2.14,74.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top