Annonce
Autentisk indisk mad i Søborg
India-Royal-11-16.jpg
Simran Arora forsøger kulinarisk at flytte Indien til Danmark, så kunderne får en autentisk oplevelse. Foto: Kaj Bonne.
Indisk restauratør åbner sin anden restaurant i Gladsaxe

Det startede for to år siden med en Take away-restauranten India Royale i Bagvsærd. Sidste år åbnede den unge, enrgiske restauratør Simran Arora sin næste restaurant i Lyngby, og nu fortsætter med den India Royale nr. 3 i Søborg.
Simran Arora er af indisk herkomst, og hans restauranter slår på det autentiske køkken. Derfor headhunter han også sine kokke fra de bedste hoteller i Indien, så er han er sikker på, at autenticiteten holder.
Når man kommer ind på India Royale på Søborg
Hovedgade 66 – ved
Irma-torvet – bliver man overrumplet over indretningen. Man træder ikke ind i et indisk tempel, men derimod i et lokale, der blander dansk hygge, skandinavisk coolness og indisk mystik. Det er simpelt hen supereelegant, hvilket der er en forklaring på. Det er nemlig interiørdesigneren Anders Faarborg, der har stået for indretningen. Faarborg er kendt fra TV-programmet ”Hus til halsen”, hvor han med få midler skaber en million ud af ingenting.
India Royales afdæmpede indretning er ikke skabt af ingenting, men derimod fantasi, klasse og luksus. Anders Faarborg har også stået for indretningen af Simrans restaurant i Lyngby: – Vi er ikke gået amok, og ligesom i Lyngby bliver det en løbende proces i Søborg. Vi justerer henad vejen. Det har været superfedt, at få den skandinaviske og den indiske verden til at mødes, og det har vi forsøgt at afspejle, siger Anders Faarborg.
Gladsaxe Bladet spørger Simran Arora om spisekortet. Han nævner en række indiske klassikere som Chicken Tikka Marsala samt andre kyllingeretter og lamme- og vegetarretter. Uden at tænke mig om spørger jeg til oksekød: – Nej, det serverer vi sandelig ikke siger Simran.
Jeg får reddet migd ud af min dumhed: Nåh nej, i Indien er køerne jo hellige.
Men ellers er intet helligt på India Royale, hvor alle retter serveres i tre krydringsgrader: mild, medium og stærk i afdæmpede omgivelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top