Dårlig service i kommunen
Gladsaxe kommune roser sig selv med hvor godt det er blevet med alt det it man er gået over til, men for borgerne er en hel del blevet mere besværligt.

Før kunne man på rådhuset for at få at vide, om man kunne få boligydelse og i så fald hvor meget. Det tog ca. 30-40 minutter, i dag venter jeg på 11 uge på besked. Du kan jo bare lægge ud du får dem jo med tilbagevirkende kraft, siger de hos Udbetaling Danmark, jo tak men hvad får jeg.
I april 2014 søgte jeg om flexjob og har nu efter yderligere 4 operationer og utallige nye sagsbehandlere stadig ikke fået nået svar.
Kommunen kan simpelthen ikke være den behandling af deres borgere bekendt. Det kan ikke være rigtigt, at borgerne er til for kommunens skyld og ikke omvendt. Tænk på hvem der betaler jeres løn og yd en ordentlig service for jeres borgere.

Ole Berlin
Mårvænget 65

Kompliceret lovgivning tager tid
Ole Berlin skriver, hvordan han føler sig dårligt behandlet af Udbetaling Danmark angående beregning og udbetaling af boligstøtte og Gladsaxe Kommune på grund af ventetid på afgørelse om fleksjob. Udbetaling Danmark er en statslig institution, som har overtaget udbetalingen af en lang række ydelser fra kommunerne. Gladsaxe Kommune vil altid gerne hjælpe borgerne, der har problemer med kontakten til Udbetaling Danmark. Vi kan kun beklage, at du har oplevet sagsbehandlingen i Udbetaling Danmark som træg. Derfor har vi kontaktet dem og kan meddele, at de forventer at kunne give dig et svar inden for kort tid. Med hensyn til fleksjob så har Jobcentret den udfordring, at lovgivningen på området er kompleks og kræver, at Gladsaxe Kommune belyser sagerne til bunds, før der kan træffes afgørelse. Det er blandt andet vigtigt, at vi først afklarer, om det på nogen måder er muligt – eventuelt ved hjælp af en tværfaglig indsats – at hjælpe dig til at få et almindeligt job, før vi kan træffe afgørelse om, hvorvidt du er berettiget til et fleksjob.

Mark Jensen, borgerservicechef
Katrine Birk, jobcenterchef

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top